rx2 mono format not working

Bugs, crash reports, other issues
Post Reply
the3ug3reeder
Getting the hang of it
Posts: 7
Joined: April 28th, 2017, 08:12
First Name: Lars
Artist Handle: the3ug3reeder
Your primary DAWs: Reaper, Bidule, Live

rx2 mono format not working

I'm liking the rx2 file support though it seems that resonic pro is not able to preview MONO rx2 files...
is this a bug?

cheers and thanks for Resonic. It's GREAT!

Tom
Liqube Audio
Liqube Audio
Posts: 1009
Joined: December 12th, 2012, 19:12
First Name: Tom
Artist Handle: Liqube
Your primary DAWs: Live, Cubase
Location: Over there
Contact:

Re: rx2 mono format not working

:)
Unexpected, but I can confirm this. Looking into it now for a quick fix in the upcoming 0.8.9 release, which is due in the next 10 days.
Join our Slack community for chat, testing, and new builds; or our Resonic Users FB group.

A user interface is like a joke: if you have to explain it, it's not that good.

the3ug3reeder
Getting the hang of it
Posts: 7
Joined: April 28th, 2017, 08:12
First Name: Lars
Artist Handle: the3ug3reeder
Your primary DAWs: Reaper, Bidule, Live

Re: rx2 mono format not working

Super cool! Can't wait.
Thank you very much :)

Post Reply